Slide item 1
Slide item 2
Slide item 3
Slide item 4
Slide item 5

Suosittelijat

Winled Oy suosittelee työpaikkahierontaa yrityksille

Mitä jos työpaikka tarjoaisi työntekijöilleen hieronnan säännöllisesti? Tätä ei itse asiassa ole lainkaan vaikeaa järjestää, ja hyödyt ovat valtaisat.

Tamperelainen Winled Oy on ollut marraskuusta 2015 koulutetun hierojan ja urheiluhierojan Tanja Suomisen tyytyväinen asiakas. Led-valaisimia ja valaistussuunnittelua asiakkailleen tarjoava Winled tarjoaa myös työntekijöilleen hieronnan kerran viikossa. Joka perjantai Tanja pystyttääkin hierontapöytänsä Winledin toimistolle, ja kaikki työntekijät pääsevät halutessaan hierontaan.

“Tämä on ihan mahtava juttu. Hieronta pitää selän kunnossa, vapaa-ajalla treeni kulkee paremmin ja sen myötä koko työviikon yleinen vireystaso paranee”, sanoo Winledin viestintätiimissä työskentelevä Noora Koskinen.

Winledin kehitysjohtaja Panu Rekilä vahvistaa hierontapäivän olevan arvostettu etu winlediläisten keskuudessa. Koko hierontapäivän ajatus lähti siitä, että monet firman työntekijät, kuten valaistussuunnittelijat, tekivät toimistolla kuormittavaa istumatyötä ja suunnittelivat hierojalla käymistä.

“Arjen pyörityksessä moni ei kuitenkaan saa aikaiseksi varata aikaa. Kaiken lisäksi hierojalla pitäisi käydä säännöllisesti, jotta siitä on todella hyötyä”, Panu muistuttaa.

Hierontapäivä sopii hyvin myös Winled Oy:n arvoihin, joihin kuuluu, että töihin pitää olla mukava tulla. Tällöin motivaatio ja työtehokin ovat kohdillaan. Lisää Winledin työntekijöiden kokemuksista hierontapäivästä pääset lukemaan Winledin blogista.

Kovin moni yritys ei vielä tarjoa säännöllistä hierontapäivää työntekijöilleen, mutta käytännön yleistyminen olisi järkevää taloudelliseltakin kannalta. Hyväntuulinen mieliala ja työhyvinvointi eivät nimittäin ole ainoita työpaikkahieronnan etuja. Hieronta myös säästää yrityksiltä pitkän pennin.

“Hyvinvointi heijastuu työtehoon ja yksinään sairauslomien kustannukset vuodessa ovat keskimäärin 1 500–3 000 euroa vuodessa jokaista työntekijää kohti. Iso osa sairauslomista johtuu pitkittyneistä niskan, hartioiden ja alaselän vaivoista, joita voisi ehkäistä jo hyvissä ajoin hieronnalla”, Tanja kertoo.